+45 444 111 77 info@spabad.dk Kontakt os

Det ultimative oxygen-terapisystem for din hud i dit Marquis spabad! Helt naturligt og uden brug af kemikalier. Vand som tilføres MicroSilk® oxygenbobler, indeholder op til 70% mere ilt end almindelig vand. Fordi MicroSilk® oxygenbobler er så små, kan disse trænge ind i hudporerne – og dermed transportere oxygen (naturens mirakelsæbe) ind i hudporerne. 

Fordele ved MicroSilk® oxygenbehandling

Du vil elske Microsilk® og de mange positive virkninger - se bare her:

 • Reducerer rynker
 • Urenheder fjernes fra hudporerne
 • Stofskiftet aktiveres og hudceller regenereres
 • Forbedring af blodkar
 • Forbedrede serotonin niveauer
  - Forhøjet serotoninniveau i kroppen kan forårsage rysten, uro, svedtendens og kramper. 
 • Fremmer kroppens frigivelse af toksiner, som derfor reducerer toksinniveauet
  - Toksiner er giftstoffer i kroppen, som kan forårsage infektioner og sygdomme ved for høje niveauer.
 • Stimulering af kroppens immunforsvar og bekæmpelse af frie radikaler.
  - Frie radikaler er molekyler, der er kemisk ustabile, og derfor meget gerne vil koble sig på et stof og oxidere - ødelægge - det. Frie radikaler dannes i store mængder i for eksempel cigaretrøg, smog, ozon, radioaktiv bestråling og forurenet luft. Desuden påvirkes de af stress og fed kost. De frie radikaler vil konstant søge at indgå i reaktioner med andre stoffer for at blive stabile igen. På den måde kan de skabe ravage, som kan forårsage celleforandringer i vores krop.

 • MicroSilk® bruges også af personer, som lider af psoriasis og andre hudlidelser.
  Du kan læse mere om behandling af psorias med MicroSilk® her: KLIK HER

Nemt at bruge!

Marquis MicroSilk® systemet er designet så det på få minutter mætter vandet med MicroSilk® oxygenbobler. Alt du skal gøre er at trykke på MicroSilk® knappen - f.eks. efter en dejlig dybdegående vandmassage. Behandlingen tager ca. 20 minutter, hvor du bare nyder det varme vand og MicroSilk® oxygenboblerne forkæler din krop. Du skal ikke tilføre kemikalier eller vente udenfor spabadet mens det starter op. Bare ét tryk - og så er behandlingen igang. 

Sådan fungerer det

Oxygen er hovedingrediensen i Microsilk® systemet. Oxygen suges ind via en venturi og opløses i vandet under højt tryk. Microsilk® boblerne opstår herefter ved at den tilførte luft, slås i stykker mens trykket reduceres gennem et patenteret system. Det mikroskopiske oxygenbobler tilføres badevandet til det er mættet med op til 13 mg/liter – hvilket er ca. 70% mere end postevand. Nu kan MicroSilk® boblerne udføre deres arbejde og trænge ind i hudporerne.

Typiske luftbobler er meget større og stiger til overfladen af vandet og brister, hvilket medvirker til afkøling af vandet. MicroSilk® mikrobobler fastholdes derimod i vandet og imploderer (Implosion er det modsatte af eksplosion. Et pludseligt indadgående kollaps) og holder dermed på varmeenergien i vandet, som medvirker til en mere ensartet temperatur i badet. Resultatet af dette er en mere effektiv forøgelse af kropstemperaturen. Denne "sauna effekt" øger kroppens temperatur og cirkulation, hvilket resulterer i en accelereret frigivelse af toksiner, forbedret immunforsvar, afvikling af stress og dybere afslapning.

De opløste MicroSilk® oxygenbobler skaber desuden anioner (negativt ladede ioner) i høje koncentrationer, som har vist sig at have terapeutiske virkninger.

Sådan får du MicroSilk® i dit spabad

MicroSilk® Skin Care systemet tilbydes som tilvalg på udvalgte Marquis spabade.

Følgende modeller fås med MicroSilk®:

OBS: MicroSilk® bør aldrig eftermonteres, da opsætning og kalibrering af MicroSilk® systemer kræver certificerede og erfarne MicroSilk® teknikere. Udføres installationen og kalibrering ikke korrekt, kan boblerne blive for store og dermed uvirksomme. Derfor anbefales det altid at bestille MicroSilk® fabriksmonteret på dit nye Marquis spabad.