+45 444 111 77 info@spabad.dk Kontakt os

ATV 17 Kona

2 - 8 personer 228 x 518 x 155 cm 9085 Liter 1400 Kg

ATV (Aquatic Training Vessel) er nyeste generation af swim spa med ultramoderne teknik, design og konstruktion. ATV 17-modeller er ekstra dybe og derfor særdeles velegnede til svømning og aquafitness pga en vanddybde på hele 135 cm!

ATV er branchens første swim spa med kurveformede karkanter og fuldskummet kabinet, som på et udendørs spa, der er lavet til helårsbrug i kolde klimaer. Placér din ATV fritstående på jorden eller grav den helt eller delvist ned som et klassisk pool. Om aftenen skaber de indbyggede LED lys et magisk lysshow, som kan indstilles i mange farver eller på et automatisk farveskiftende program. Nyd en vitaliserende og dybdegående massage i sæderne, som er udstyret med Marquis' hydroterapisystem. Brug den hele året rundt - også det er koldt udenfor! Termolåget følger med

ATV 14 Kona er velegnet til svømmeentusiasten der ønsker muligheden for ekstra kraftig og justérbar modstrøm. Modstrømmen kan justéres i styrke med en flowrate op til på ca. 3.800 l/min.

Der medfølger desuden et træningsprogram til Kona-modeller bestående af +100 træningsvideoer, som viser hvordan udnytter din swim spa fuldt på alle niveauer. Træningsvideoerne er udvilke af den 6-dobbelte ironman vinder Dave Scott, som også selv medvirker og instruerer i videoerne. 

Vælg mellem 3 farver indvendigt og 2 forskellige kabinetfarver.

Download materiale

Farve muligheder

Ocean Blue
Frost White
Sky Blue

Kabinet muligheder

ATV Cordovan
ATV Barnwood
Espresso Durawood
(Opgradering)
Ash Durawood
(Opgradering)

Klik for større billede (Vær opmærksom på at modellen kan være vist med ekstraudstyr)

Kontakt mig vedr. denne model

ANGÅENDE:

Download materiale

Video

Eksempel på træning med ATV & Dave Scott